Returnare


Pentru a returna un produs, va rugam sa ne instiintati la nr de tel 0784.555.222 sau prin email la adresa atyyfashion@gmail.com si sa mentionati: numele pe care s-a facturat,numarul facturii si codul produsului pe care intentionati sa il returnati.
Produsele returnate sa fie in starea lor originala, cu etichetele intacte si insotite de factura sau o copie a facturii primita pe email la confirmarea comenzii.
Coletul cu produsul returnat va fi trimis de catre cumparator prin firma de curierat GLS, la adresa de retur: str Lucretiu Patrascanu nr 16, sect 3 Bucuresti. ATY FASHION RETAIL SRL nu accepta colete cu RAMBURS!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 zile prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs.

CONDITII RETURNARE PRODUS

Returnarea produselor achizitionate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr 34/2014).

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit, il puteti returna sau inlocui cu alt produs in termen de 14 zile calendaristice, fara sa fiti nevoiti sa justificati decizia de returnare/inlocuire cu urmatoarele specificatii:

* Produsul returnat sa fie in stare originala, etichete intacte si sa nu prezinte urme de uzura.

* Costurile de retur si de transport(daca doriti inlocuirea produsului) vor fi suportate de dvs.

Inainte de returnarea unui produs, va rugam sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. In caz contrar, AtyFashion isi rezerva dreptul de a nu restitui contravaloarea produselor.